Χτένισμα

Χτένισμα στο σπίτι

Το τέλειο χτένισμα στα μαλλιά σας.

Χτένισμα στον χώρο σας σε 1 ώρα, μπορούμε να σας δώσουμε την λύση για κάθε ανάγκη χτενίσματος σας (απλό ή επίσημο). Οι έμπειροι κομμωτές μας έρχονται για υπηρεσίες κομμωτηρίου στον δικό σας χώρο και σας προσφέρουν μία άψογη εμφάνιση.

ΑΠΛΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

θέλετε να έχετε όμορφα μαλλιά στη καθημερινότητα σας… αφεθείτε στα χέρια των κομμωτών του YourSpa και αποκτήστε το χτένισμα που επιθυμείτε στην άνεση και την ασφάλεια του χώρου σας.
Περιλαμβάνει ένα από τα παρακάτω ίσιωμα-ανάλαφρες μπούκλες –φυσικοί  κυματισμοί κλπ.

Διάρκεια 40 λεπτά

ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Οι έμπειροι κομμωτές μας αναλαμβάνουν οποιοδήποτε εντυπωσιακό χτένισμα αναζητάτε για λαμπερή εμφάνιση και μοναδικό στυλ για ιδιαίτερες περιστάσεις (κότσοι, μπούκλες, πλεξούδες κλπ). Τα θέλω σας στην κομμωτική θα ικανοποιηθούνε με το Your Spa. Σας χτενίζουμε για όποια επίσημη εμφάνιση και να έχετε, χτένσμα γάμου, χτένισμα βάπτισης, χτένισμα δείπνου, clubbing κλπ.

Διάρκεια 60 - 80 λεπτά

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπάρχει ελάχιστη παραγγελία 25€ για όλες τις υπηρεσίες σπα. Το σύνολο της υπηρεσίας ή υπηρεσιών σπα που επιλέγεται πρέπει να ανέρχεται σε τουλάχιστον 25€ και άνω. Ενδέχεται σε ορισμένες περιοχές να υπάρχουν έξοδα μεταφοράς.
Τιμές
 • Απλό χτένισμα
  €25
 • Επίσημο χτένισμα
  €35
 • Γυναικείο κούρεμα
  €20
 • Βαφή μαλλιών εργασία (με δικιά σας βαφή)
  €23
 • Νυφικό χτενισμά
  €165
 • Πρόβα νυφικό χτένισμα
  €40

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να καύψει τις ανάγκες σας. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε για τις ειδικές προσφορές μας!